AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapa yang tidak ingin terlihat awet muda? Banyak orang terutama wanita pasti ingin memiliki wajah d ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 18:38:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/263
Comments: 0/0
Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MAWAR BIRU


Tumetesing waspaku
Ora tego, rasaning atiku
Ninggalake
Sliramu priyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono, ora ngiro
Yen ngene dadine
Aku kudu melu, nderekake
Romo lan ibuku, mulih ning ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip, kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINGSIR WENGI


Lingsir wengi
Sepi durung, biso nendro
Kagudo
Mring wewayah, ka ... Read More »
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyamb ... Read More »
Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala


Intro:
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo b ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81469
Bookmark and Share