AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang yang bingung, terutama para siswa sekolah, bagaimana cara atau langkah-lagkah mendaftar ... Read More »
Published: Wed, 04 Mar 2020 - 07:49:12
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1175/1664
Comments: 0/10
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging siro cidro janji
Wong nyatane gawe loro ati

Pr:
Kangmas sing tak tresnani
Duh wong bagus gantilaning ati
Nanging ojo nganti lali
Wicaramu engkang tak ugemi

Lk:
Ndek semono, ngucap janji kudu dilakoni
Aku iki lahir bathin
Tresno kang sejati
Duh wong ayu

Pr:
Siro nate ngendiko
Jare bakal urip bebarengan
Nanging siro cidro janji
Ning nyatane gawe loro ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (10)
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 07:02:11]
ivermectin 1 cream <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - ivermectin 3 mg tablet dosage
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 18:13:59]
treatment with drugs <a href=" http://canadarxmgz.com/# ">medication from canada prices</a> - natural ed
TerryBiree [Wed, 08 Sep 2021 - 05:52:33]
buy generic ed pills online <a href=" http://canadarxmgz.com/# ">canadian approved online pharmacies</a> - ed aids
Mauricejog [Sat, 04 Sep 2021 - 07:05:50]
stromectol ivermectin <a href=" http://ivermectinizi.com/# ">buy ivermectin uk</a> - ivermectin ebay
Mauricejog [Thu, 02 Sep 2021 - 01:10:47]
how do i get propecia <a href=" http://propeciaizi.com/# ">propecia generic</a> - buy propecia tablets
View All Comments on Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 65338
Bookmark and Share