AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Menurut Ahli Fisika dari Mesir yang bernama DR. Mansour Hassab El Naby berhasil membuktikan berdasar ... Read More »
Published: Wed, 04 Mar 2020 - 07:49:12
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/218
Comments: 0/0
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging siro cidro janji
Wong nyatane gawe loro ati

Pr:
Kangmas sing tak tresnani
Duh wong bagus gantilaning ati
Nanging ojo nganti lali
Wicaramu engkang tak ugemi

Lk:
Ndek semono, ngucap janji kudu dilakoni
Aku iki lahir bathin
Tresno kang sejati
Duh wong ayu

Pr:
Siro nate ngendiko
Jare bakal urip bebarengan
Nanging siro cidro janji
Ning nyatane gawe loro ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wr ... Read More »
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung se ... Read More »
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46850
Bookmark and Share