AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SUGENG NDALU Sugeng dalu Ati sing mbiyen tau ngelarani Wis suwe we ra rene We ... Read More »
Published: Tue, 03 Mar 2020 - 08:05:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5106/5473
Comments: 0/24
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning deso
Binudi murih becike
Supoyo tansah maju
Ngupokoro karang lan gitri
Guyup rukun tumandang
Asengkut gumregut
Temah dadiyo toto harjo
Handa yani
Murah sandang pangan yekti
Jro kutho deso-deso


Lirik:
Wus meh rahino
Sumirat bang, ing wetan prenahe
Poro tani
Wiwit mangkat anggarap sawahe

Amanggul pacul
Garu luku, anggerek kebone
Andelidir,
Anglur selur datan ono pedote

Gliyak-gliyak
Anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan
Laras lelagone, laras lelagone

Mungguh pedahe
Wanci ngunduh, tikel pawetune
Subur makmur
Murah sandang, pangan wekasane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (24)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 22:52:12]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25mg cost</a>
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 21:43:13]
<a href="http://meclizinel.top/">brand antivert 25mg</a>
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 04:18:22]
<a href="http://meclizinel.top/">purchase meclizine for sale</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 23:45:08]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg usa</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 14:18:29]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg generic</a>
View All Comments on Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73553
Bookmark and Share