AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Untuk mengenali gejala, ciri-ciri atau tanda-tanda penyakit Asam Urat, sangat perlu bagi setiap oran ... Read More »
Published: Thu, 27 Feb 2020 - 05:51:35
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/292
Comments: 0/0
Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MELATI RINONCE (Bowo)


Bowo:
Kang kadulu
Reroncen melathi
Malelo katonton
Rino wengi amung dadi impen
Pepuntone pantes digoleki
Dununge wong manis
Ingkang maweh wuyung


Lirik:
Lha kae wus mrene
Nyangking, kembang, melati rinonce
Tondho yekti
Teteping ka-saguhane

Nuli masrahake
Tak tom-po nu-li dikalungake
Soyo tresno
Tak sawang ka-ton eseme

Ing uni prasetyo
Tan nedyo ging-gang sak rekmo
Uwis nyoto
Biso gawe roso mulyo

Iki pasangonmu
Mawar kuning, kang kudu sumanding
Pangajabku
Asih lahir trusing kalbu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANDA BARU (Duet)


Lk:
Deg-degan dik, dik
Deg-degan dik, dik
Deg-degan, atiku ... Read More »
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 49921
Bookmark and Share