AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 21 August 2019 - 03:49:05
Random News
Berbahagialah Anda yang berprinsip tiada hari tanpa makanan pedas karena kegemaran ini bisa berbuah ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/215
Comments: 0/0
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Cinderella Abad Millenium - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Cinderella Abad Millenium

Emang ada? Ada.. Siapa? Hiii pengen tahu yah? okelah kalo begitu mahh, pasti saya kasih tau koq, kalem.
Oh ya kenal ngga, foto siapa yang ada di bawah ini?

Buat yang pernah liat film atau videony ... Read More »
Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda

Sepertinya tidak ada yang berubah dari Angelina Sondakh, kenyataannya mantan putri Indonesia ini masih terlihat cantik walau pun tahun ini masih harus kembali merayakan hari lebaran di Rutan Pondok Ba ... Read More »
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88982
Bookmark and Share