AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapa yang tidak kepingin tampil cantik dan segar? Pastinya semua wanita kepingin begitu, setelah ba ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/2504
Comments: 1/23
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (23)
reeroidly [Mon, 20 Sep 2021 - 07:53:30]
<a href=http://buylasixshop.com/>Lasix</a>
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 02:38:10]
prescription drugs online without doctor <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">ed medications list</a> - ed drugs over the counter
wrelind [Sat, 18 Sep 2021 - 13:47:43]
<a href=http://buypriligyhop.com/>can you buy priligy in usa</a>
TerryBiree [Fri, 17 Sep 2021 - 03:07:19]
ivermectin 5 mg <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for humans</a> - generic ivermectin cream
Irorync [Sun, 12 Sep 2021 - 16:05:52]
http://buystromectolon.com/ - buy ivermectin pills
View All Comments on Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16923
Bookmark and Share