AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Putus cinta bukanlah akhir cerita. Ibarat sebuah buku, kisah sedih itu justru tertulis di bab terdah ... Read More »
Published: Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/162
Comments: 0/0
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu
Pancen ora ono caritane
pisah lahir lan batine

Wong ayu gantilaning atiku
Piya-piye aku manut sliramu
Yen pengin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru

Aku ora bakal lali
Rino wengi mung katon esemmu
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo i ... Read More »
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72386
Bookmark and Share