AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kadang terjadi di luar sana, para pria yang sudah memiliki istri cantik, baik hati, pintar, pintar m ... Read More »
Published: Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 743/951
Comments: 0/37
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu
Pancen ora ono caritane
pisah lahir lan batine

Wong ayu gantilaning atiku
Piya-piye aku manut sliramu
Yen pengin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru

Aku ora bakal lali
Rino wengi mung katon esemmu
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (37)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:16:30]
http://stromectolst.com/# generic ivermectin
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:05:46]
ivermectin price comparison <a href=" http://stromectoli.com/# ">ivermectin 250ml</a> - cost of ivermectin cream
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:19:05]
buy canadian drugs <a href=" http://rxfastrx.com/# ">impotence pills</a> - best male enhancement pills
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:12:44]
online canadian pharmacy <a href=" https://rxfastrx.com/# ">ed prescription drugs</a> - ed dysfunction
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 17:15:40]
dapoextine viagra <a href=" http://edviagralove.online# ">how do i get viagra in australia</a> - how much viagra should i take
viagra without a prescripton
View All Comments on Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43269
Bookmark and Share