AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Menjaga kesehatan gigi, tidak semata-mata membersihkan gigi pagi dan malam dari kotoran sisa makanan ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 14:30:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/719
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah kelingan kembange netro
Nggodho aku rino wengi

Pancen nyoto
Yen si rupo nora mitayani
Nanging aku wis kebacut tresno
Angel nggonku angoncati

Pamujiku
Mbok bisowo katekan sedyaku
Katresnanku
Ditimbangi tresno kang satuhu

Koyo ngopo
Ibo bungah roso jrening ati
Katekan sedyaku kang tak arah
Bejo nggonku urip iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang ta ... Read More »
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung ... Read More »
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55223
Bookmark and Share