AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kita tahu bahwa kebahagiaan rumah tangga bukan hanya sekedar dari hubungan intim (sexual) semata, na ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:26:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/302
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Bowo:
Ngmboro ing, awang-awang
Hangelangut bebasan, tanpo tepi
Narabasing, mego mendung
Miber ngideri, jagad ngulandoro
Ngamboro nggugahi, gunung
Katungkul ngumbar gagasan
Satemah ginowo, ngimpi


Lirik:
Sripat-sripit
Lambehane mrak kesimping
Gandhes luwes
Wiragane anglam-lami

Sedhet-singset
Besus angadi busono
Dasar ayu
Taksih kenyo tan kuciwo

Dak caketi
Aduh mesem, sepet madu
Nora sronto
Tak gandeng malah gumuyu

Katon bungah
Kenyo kang pindo hapsari
kKciwane
Kabeh mau amung ngimpi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PACOBANING URIP


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28887
Bookmark and Share