AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sepertinya musim kemarau akan segera datang, yang mana identik dengan hawa yang panas. Dan pastinya ... Read More »
Published: Thu, 25 Aug 2022 - 07:54:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 311/435
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NGLILAKNE KOWE
By: Arya Galih


Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nanging opo salah yen aku nresnani koe
Yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene
Opo seneng yen gawe loro atiku,mung gawe tatu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggalake aku

Lungo o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggalake aku

Lungo o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Lungo o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90339
Bookmark and Share