AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Godaan dan kebiasaam makan camilan atau biasa di sebut dengan ngemil, sering kali sulit diredam. Seb ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 13:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/144
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah bawane
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat
Pamikir tan kuwat, koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi, pangrasaku, koyo wus sumandhing
Aduh wong kuning
Liringing netro kang wening
Amung tansah tak lalekke, nanging trus eling

Wekasan pepuntonku
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu
Yo mung nimas mustikaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kan ... Read More »
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

Lirik Lagu:

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60969
Bookmark and Share