AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Membuat sendiri masker kulit dengan bahan dan resep alami buatan sendiri ternyata lebih bagus lho. S ... Read More »
Published: Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 14/381
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane aku rak wis kondo
Aku nisto lan ora bondo donyo
E e e e eman, yektine mung kepranan
Barang kang durung kanyatan

Mbok yo eling
Soyo suwe soyo mundak yuswo
Ojo cidro
Yen cidro bakal nambaHi gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 59678
Bookmark and Share