AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Assalamualaikum, sahabat sebagaimana kita ketahui bersama bahwa setiap ada kehidupan pasti ada kemat ... Read More »
Published: Fri, 28 Feb 2020 - 11:09:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1123/1482
Comments: 1/46
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
Saben-saben dielingke
Nanging sajake kok anteng wae

Lk:
Mulo-mulo wis bejaku, yo dik yo
Pancen wis dadi nasibku
Tak suwun marang sliramu
Ojo dadi runtik ing atimu

Pr:
Iwak cucut wadahi karung
Becik mbacut tinimbang wurung
Aduh mas, tinimbang wurung

Lk:
Nang pasar kok tuku cipir
Jo samar yen ra tak pikir
Aduh dik, ojo kuwatir

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak
Pancen sengojo pancen dijarak
Aduh mas, sakit hatiku

Lk:
Ono kadal mangane roti
Ndang tak budal ojo digondeli
Aduh dik, ojo digondeli

Pr:
Mbang kacang kembang kedele, elae
Glopa-glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake
Ayo enggal aku terno mulih wae



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (46)
Robertbox [Wed, 27 Oct 2021 - 16:44:17]
tamoxifen hormone therapy <a href=" http://nolvadexstart.com/# ">nxupf</a> - nolvadex generic
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:03:37]
tamoxifen cyp2d6 <a href=" http://nolvadexstart.online# ">cheap nolvadex</a> - tamoxifen buy
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:23:16]
https://stromectolst.com/# where to buy stromectol online
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:12:54]
how to fix ed <a href=" http://rxfastrx.com/# ">ed natural remedies</a> - buy anti biotics without prescription
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:34:10]
otc ed drugs <a href=" http://rxfastrx.com/# ">canadian drugs online</a> - how to fix ed
View All Comments on Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87950
Bookmark and Share