AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mata anda minus, cirinya dengan melihat tulisan dekat tapi sudah tidak keliatan dengan jelas. Di baw ... Read More »
Published: Fri, 28 Feb 2020 - 11:09:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/321
Comments: 0/2
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
Saben-saben dielingke
Nanging sajake kok anteng wae

Lk:
Mulo-mulo wis bejaku, yo dik yo
Pancen wis dadi nasibku
Tak suwun marang sliramu
Ojo dadi runtik ing atimu

Pr:
Iwak cucut wadahi karung
Becik mbacut tinimbang wurung
Aduh mas, tinimbang wurung

Lk:
Nang pasar kok tuku cipir
Jo samar yen ra tak pikir
Aduh dik, ojo kuwatir

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak
Pancen sengojo pancen dijarak
Aduh mas, sakit hatiku

Lk:
Ono kadal mangane roti
Ndang tak budal ojo digondeli
Aduh dik, ojo digondeli

Pr:
Mbang kacang kembang kedele, elae
Glopa-glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake
Ayo enggal aku terno mulih wae



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:38:12]
where to get zithromax over the counter: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax</a> where to buy zithromax in canada
https://zithromaxproff.com/# zithromax z-pak price without insurance
buy zithromax canada cheap zithromax where can i purchase zithromax online
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 18:15:29]
zithromax online: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">cheap zithromax</a> how to get zithromax online
https://zithromaxproff.com/# zithromax 250mg
View All Comments on Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33229
Bookmark and Share