AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sepertinya ini hanya hal kecil, tapi dikenyataannya sekarang banyak juga umat muslim dan anak-anak ... Read More »
Published: Fri, 28 Feb 2020 - 11:09:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/328
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
Saben-saben dielingke
Nanging sajake kok anteng wae

Lk:
Mulo-mulo wis bejaku, yo dik yo
Pancen wis dadi nasibku
Tak suwun marang sliramu
Ojo dadi runtik ing atimu

Pr:
Iwak cucut wadahi karung
Becik mbacut tinimbang wurung
Aduh mas, tinimbang wurung

Lk:
Nang pasar kok tuku cipir
Jo samar yen ra tak pikir
Aduh dik, ojo kuwatir

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak
Pancen sengojo pancen dijarak
Aduh mas, sakit hatiku

Lk:
Ono kadal mangane roti
Ndang tak budal ojo digondeli
Aduh dik, ojo digondeli

Pr:
Mbang kacang kembang kedele, elae
Glopa-glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake
Ayo enggal aku terno mulih wae



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono k ... Read More »
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84874
Bookmark and Share