AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ANAKE SOPO (Duet) Lk: Tak lilani biyen kowe lungo Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Published: Thu, 14 May 2020 - 07:47:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/133
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot


Durung lego, roso jroning ndodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethuk, sak kedepan moto
Isih durung, biso kanggo tombo

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo, gowo sisan atiku

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eleng wae

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Ning aku sih seneng kowe

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang taun nggonku nutup pati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo gowo sisan atiku


Rabiso, aku,ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Ning aku sih seneng kowe

Sak umpomo..kowe mangerteni..
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang taun nggonku nutup pati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo, gowo sisan atiku
Yen lungo, gowo sisan atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing pang ... Read More »
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditin ... Read More »
Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DEMI KOWE (Full)


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lun ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26479
Bookmark and Share