AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tempo hari saya pernah menulis tentang bagaimana indahnya suasana senja, yang berjudul Konon ini ada ... Read More »
Published: Sat, 27 Aug 2022 - 19:40:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 142/275
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

OJO NANGIS
By: Denny Caknan Ft Ndarboy Genk


Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis yo uwis (yo uwis)
Sing ilang ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis yo uwis (yo uwis)
Sing ilang ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55430
Bookmark and Share