AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tegar, tangguh, kokoh adalah sepotong kata yang menggambarkan sikap seseorang yang tidak gampang pat ... Read More »
Published: Mon, 02 Mar 2020 - 06:01:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 391/564
Comments: 0/1
Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO SEMBRONO (Duet)


Pr:
Ampyang gulane jowo, yo mas yo
Pilih kacang opo klopo
Dadi wong lanang, mbok ojo sembrono
Ojo sembrono

Gulali jenange gulo, yo mas yo
Wong lali ora rumongso
Sarwo sarwi ngguyoake, tingkahe
Suwe-suwe kok nganyelake

Lk:
Aduh dik, aku sing kleru
Ojo dadi atimu
Durung-durung kowe wis nesu

Ning kali nggowo pancingan
Wong lali ora kelingan
Wong lali ora kelingan

Aduh dik, aku sing luput
Jo pijer prengat-prengut
Wong ayu dadi semrawut

Sosor bebek disosor meri
Salahku dhewek mohon disori
Besok-besok nggak lagi-lagi

Pr:
Manis gulane batu, jo kleru
Sing dodol rupane ayu
Janji kemis mesthi dadine setu
Yan kagol tak tinggal mlayu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
LarryUpsem [Mon, 11 Jan 2021 - 11:13:58]
Meds information for patients. What side effects can this medication cause?
<a href="https://coronav1rus.ru">how to get zofran online</a>
All news about medication. Read now.
View All Comments on Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48730
Bookmark and Share