AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bawang yang pada umumnya digunakan sebagai bumbu masakan, ternyata sangat bermanfaat untuk kesehatan ... Read More »
Published: Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 665/826
Comments: 0/36
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE)
By: Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Main:
Kowe, lungo ninggal sumpah janji
Opo saiki, kowe oleh ganti
Wis suwe kowe, ora ono kabare
Opo saiki, wis ono liyane

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Wouo.. oo.. Wouo.. oo..

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (36)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:45:30]
valtrex 1g best price <a href=" https://valtrexfast.com/# ">valtrex</a> - how much is valtrex generic
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:22:11]
buy cheap ventolin <a href=" http://ventolinfast.online# ">ventolin otc australia</a> - ventolin over the counter singapore
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:36:16]
plaquenil online mexico <a href=" https://plghydro200.com/ ">plaquenil hives</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:36:40]
ivermectin buy online <a href=" https://stromiver12.com/ ">ivermectin cream canada cost</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:04:10]
viagra canada <a href=" https://vgrsild100.com/ ">online viagra</a>
View All Comments on Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74344
Bookmark and Share