AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RASAH BALI By: Lavora Ft Ena Vika Opo ora ngerti, roso ati iki Biyen kowe tau ... Read More »
Published: Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1079/1146
Comments: 0/13
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE)
By: Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Main:
Kowe, lungo ninggal sumpah janji
Opo saiki, kowe oleh ganti
Wis suwe kowe, ora ono kabare
Opo saiki, wis ono liyane

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Wouo.. oo.. Wouo.. oo..

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (13)
DannyOrier [Thu, 13 Jul 2023 - 00:19:32]
<a href="http://meclizinel.top/">order generic meclizine 25 mg</a>
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 21:00:03]
<a href="http://meclizinel.top/">buy antivert without prescription</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 08:55:09]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert pill</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 19:06:13]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert online</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 00:18:11]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine online cheap</a>
View All Comments on Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99865
Bookmark and Share