AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hubungan cinta yang awet dan langgeng sampai ajal menjemput adalah dambaan setiap pasangan suami ist ... Read More »
Published: Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 369/530
Comments: 0/14
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE)
By: Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Main:
Kowe, lungo ninggal sumpah janji
Opo saiki, kowe oleh ganti
Wis suwe kowe, ora ono kabare
Opo saiki, wis ono liyane

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Wouo.. oo.. Wouo.. oo..

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (14)
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 02:37:07]
erection pills that work <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">canadian online drugstore</a> - viagra without doctor prescription
TerryBiree [Fri, 17 Sep 2021 - 02:45:55]
ivermectin price canada <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - ivermectin 400 mg brands
TerryBiree [Sun, 12 Sep 2021 - 11:09:44]
ivermectin cost <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">cheap ivermectin</a> - ivermectin buy australia
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 06:35:14]
best natural ed treatment <a href=" https://indiarxmgz.com/# ">trusted india online pharmacies</a> - amoxicillin without a doctor's prescription
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 06:31:57]
cheapest generic cialis online <a href=" http://cialismgz.com/# ">cialis pills</a> - where to buy cialis with paypal
View All Comments on Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76132
Bookmark and Share