AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tempe merupakan makanan yang terbuat dari kacang kedelai, dengan kandungan protein yang tinggi. Temp ... Read More »
Published: Sat, 04 Apr 2020 - 20:58:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/488
Comments: 0/0
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo iki, atiku sedih
Mak bapak, aku ora teko
Ning kene, aku ra biso lungo

Mung dungo, lan pujimu
Sing tak suwun, jroning uripku

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku Kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Ngapuranen, dosane, anakmu iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ... Read More »
Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NYIDAM SARI (Bowo)


Bowo:
Duh wong ayu
Pepujaning ati
Koyo ngene, wong nandang ... Read More »
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

Lirik Lagu:

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74867
Bookmark and Share