AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim hujan masih berlanjut, basah dan kebanjiran itu pasti. Pada artikel sebelumnya telah kita baha ... Read More »
Published: Sat, 04 Apr 2020 - 20:58:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 423/673
Comments: 0/0
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo iki, atiku sedih
Mak bapak, aku ora teko
Ning kene, aku ra biso lungo

Mung dungo, lan pujimu
Sing tak suwun, jroning uripku

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku Kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Ngapuranen, dosane, anakmu iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 27376
Bookmark and Share