AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada umumnya, kentang yang di kupas, kulitnya pasti dibuang. Mulai sekarang janganlah anda buang, ka ... Read More »
Published: Sat, 04 Apr 2020 - 20:58:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 521/724
Comments: 0/21
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo iki, atiku sedih
Mak bapak, aku ora teko
Ning kene, aku ra biso lungo

Mung dungo, lan pujimu
Sing tak suwun, jroning uripku

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku Kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Ngapuranen, dosane, anakmu iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (21)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:55:16]
https://stromectolst.com/# ivermectin tablets uk
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:48:24]
generic ivermectin <a href=" http://stromectoli.online# ">purchase ivermectin</a> - ivermectin 6mg dosage
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:45:24]
ed meds online without doctor prescription <a href=" http://rxfastrx.com/# ">best cure for ed</a> - how can i order prescription drugs without a doctor
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:32:01]
ivermectin 2mg <a href=" https://stromectoli.com/# ">ivermectin oral 0 8</a> - stromectol tablets buy online
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 18:26:43]
buyng viagra in sydney <a href=" http://edviagralove.com/# ">order viagra sydney australia</a> - viagra super force without a prescription
what is super viagra
View All Comments on Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38419
Bookmark and Share