AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah beberapa pertanyaan seputar ibadah puasa, yang kita tidak tahu, kurang faham dan ragu aka ... Read More »
Published: Wed, 22 Jan 2020 - 17:46:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/153
Comments: 0/0
Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PACOBANING URIP


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino, nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene, anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66963
Bookmark and Share