AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Beberapa waktu yang lalu Pemerintah Indonesia saat ini pernah bilang, Dollar US menguat, Negara mala ... Read More »
Published: Wed, 22 Jan 2020 - 17:46:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/368
Comments: 0/0
Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PACOBANING URIP


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino, nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene, anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

KRETEK UNENGAN


Mbiyen, naliko arep lungo
Keket, tak rengkuh ono dodo
Tangis, t ... Read More »
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
And ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96985
Bookmark and Share