AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JALAN DATAR By: Syahiba Saufa Mengapa aku terjatuh Di jalan yang datar Sedang ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 465/632
Comments: 1/26
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan, kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, ngrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dodoku

Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe loroku
Pamer bojo anyar ning ngarepku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (26)
Robertbox [Wed, 27 Oct 2021 - 17:08:42]
tamoxifen depression <a href=" https://nolvadexstart.com/# ">buy nolvadex</a> - where can i buy nolvadex
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:27:31]
hydroxychloroquine-o-sulfate <a href=" https://hydroxychloroquinestart.com/# ">nrykm</a> - plaquenil sale
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:35:03]
https://stromectolst.com/# stromectol uk buy
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:26:05]
ed natural remedies <a href=" https://rxfastrx.com/# ">ed medications</a> - erectyle dysfunction
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:01:31]
best drug for ed <a href=" http://rxfastrx.com/# ">best drug for ed</a> - best ed treatment pills
View All Comments on Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96167
Bookmark and Share