AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Inginkah anda mengetahui amalan sederhana/kecil apa sajakah yang berpahala besar, berikut saya coba ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1203/1370
Comments: 0/121
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan, kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, ngrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dodoku

Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe loroku
Pamer bojo anyar ning ngarepku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (121)
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 17:16:24]
cheap clomid for sale uk <a href=" https://clomidmst.com/# ">clomid mexico</a> clomid pharmacy costs
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 01:14:27]
doxycycline 100mg online uk <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">500 mg doxycycline pill</a> price of doxycycline
SeymourNag [Tue, 19 Apr 2022 - 09:28:18]
doxycycline online <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">doxycycline mexico</a> doxycycline pills price in south africa
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 17:28:36]
amoxicillin 500 mg tablets <a href=" https://amoxilmst.com/# ">amoxicillin 500mg capsules price</a> amoxicillin medicine over the counter
SeymourNag [Sun, 17 Apr 2022 - 22:41:00]
amoxicillin capsules 250mg <a href=" https://amoxilmst.com/# ">can you buy amoxicillin over the counter canada</a> amoxicillin 500 tablet
View All Comments on Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51478
Bookmark and Share