AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KENYO SRAGEN (Duet) Lk: Ayune yo dhik yo tumpuk undung Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/148
Comments: 0/0
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan, kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, ngrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dodoku

Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe loroku
Pamer bojo anyar ning ngarepku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE (Bowo)


Bowo:
Dino minggu sing tak anti
Tinemune ngoyoworo
Jebuu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86592
Bookmark and Share