AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Dunia kesehatan di hebohkan dengan penemuan baru soal virus yang menyerang manusia, yang dinamakan d ... Read More »
Published: Thu, 09 Jan 2020 - 19:01:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/717
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wengi
Babar pisan, aku ora ngerti
Batinku, tan graito, jebul nyimpen wadi

Ojo kurang, ing pamengku
Yen ono, tumindak kang, sarwo kurang dugo
Kabeh mau, bareng wis kebacut
Mulane, wekasane, aku trimo manut

Mung tujune, pituturku marang kowe
Wis mbok anggep, bakul jamu, pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane, ra digatek-ake

Aku ra bakal, nggondeli
Sliramu, tumindak kang, dudu sak lumrahe
Kabeh mau, aku ngrumangsani
Rabiso, nyukupi kebutuhanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Lirik Lagu SUKET TEKI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SUKET TEKI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SUKET TEKI By Didi Kempot


Aku tak sing ngalah
Trimo mundur, timbang loro ati
T ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 45713
Bookmark and Share