AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebelum hari ini ada hari kemarin, dan dari hari kemarinlah sejarah terukir dan terjalin hingga samp ... Read More »
Published: Thu, 09 Jan 2020 - 19:01:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/702
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wengi
Babar pisan, aku ora ngerti
Batinku, tan graito, jebul nyimpen wadi

Ojo kurang, ing pamengku
Yen ono, tumindak kang, sarwo kurang dugo
Kabeh mau, bareng wis kebacut
Mulane, wekasane, aku trimo manut

Mung tujune, pituturku marang kowe
Wis mbok anggep, bakul jamu, pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane, ra digatek-ake

Aku ra bakal, nggondeli
Sliramu, tumindak kang, dudu sak lumrahe
Kabeh mau, aku ngrumangsani
Rabiso, nyukupi kebutuhanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suw ... Read More »
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
S ... Read More »
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SESIDEMAN


Bowo:
Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42076
Bookmark and Share