AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 01:16:19
Random News
Bagi anda yang baru mendengar ataupun membaca kata Vasektomi, tentu bertanya-tanya, apakah Vasektomi ... Read More »
Published: Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/286
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikine opo
Sliramu salin slogo
Biyen tresno saiki daksio

Wong ayu mbok ojo bingung
Tumlawung sak temahan getun
Koyo wong kelangan petung
Deleg-deleg wekasane wurung

Tak suwun marang sliramu
Mbok ojo lali janji prasetyaku
Tresnaku kang satuhu
Tetep tulus tekane jiwaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in front of you
The clouds floating by
The sky so clear and blue
Planets in their orbits
The moon and the sun
Such per ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98097
Bookmark and Share