AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Dalam Islam, adalah suatu perkara yang pasti bahwa Syurga dan Neraka adalah dua tempat balasan yang ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3429/3673
Comments: 0/11
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus kumandhang, wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe Pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah, lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama-ah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepingin mbesok munggah suwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (11)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 21:39:46]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg usa</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 12:07:06]
<a href="http://meclizinel.top/">order meclizine 25 mg</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:21:22]
<a href="http://meclizinel.top/">order meclizine pill</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:15:51]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg brand</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 16:59:18]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25 mg online cheap</a>
View All Comments on Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 47097
Bookmark and Share