AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RUNTIK ING ATI Yen aku mireng lagu, caping gunung Atiku, tansah nelongso Nali ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1760/2106
Comments: 0/33
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus kumandhang, wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe Pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah, lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama-ah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepingin mbesok munggah suwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (33)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 05:05:48]
wellbutrin generic <a href=" https://wellbutrinfast.online# ">wellbutrin online order</a> - wellbutrin 100 mg
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:40:51]
tamoxifen cyp2d6 <a href=" http://tamoxifenfast.com/# ">buy nolvadex</a> - nolvadex online
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:53:58]
ivermectin lotion for lice <a href=" https://stromiver12.com/ ">ivermectin 5</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:55:00]
ivermectin lice <a href=" https://stromiver12.com/ ">stromectol for sale</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:21:31]
tadalafil cialis bestprice <a href=" https://clstad20.com/ ">cialis mit paypal bezahlen</a>
View All Comments on Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92913
Bookmark and Share