AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SRI HUNING Sri huning mustiko tuban Labuh tresno lan saboyo pati Marang raden ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3755/4101
Comments: 0/114
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus kumandhang, wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe Pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah, lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama-ah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepingin mbesok munggah suwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (114)
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 19:26:08]
best drug for ed <a href=" https://drugsmst.com/# ">cheap medications online</a> best ed treatment pills
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 03:25:25]
is it illegal to buy prescription drugs online <a href=" https://drugsmst.com/# ">best ed drugs</a> best ed pills at gnc
SeymourNag [Tue, 19 Apr 2022 - 11:39:22]
can i purchase amoxicillin online <a href=" https://amoxilmst.com/# ">cost of amoxicillin</a> how much is amoxicillin
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 19:38:55]
pills for ed <a href=" https://drugsmst.com/# ">men with ed</a> buy cheap prescription drugs online
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 01:34:08]
amoxicillin 500 capsule <a href=" https://amoxilmst.com/# ">how to buy amoxycillin</a> amoxicillin 500 mg tablet
View All Comments on Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 25814
Bookmark and Share