AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim penghujan memang sering mempengaruhi kondisi tubuh manusia. Suhu udara yang menurun drastis in ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/410
Comments: 0/0
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus kumandhang, wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe Pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah, lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama-ah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepingin mbesok munggah suwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TULUSING TRESNO (Tuluse Tresno)


Koyo sak kedheping netro
Telung taun wis tanpo ... Read More »
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73495
Bookmark and Share