AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim hujan telah tiba, masalahpun kadang juga datang. Saat mau menjemur baju atau pakaian, tidak ad ... Read More »
Published: Wed, 25 Dec 2019 - 13:09:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/134
Comments: 0/0
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wis mbok korbanake marang aku

Aku mung tansah kelinghan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yekti yen lagi kasmaran

Aku eling
Naliko ing pertelon kemuning
Arah menyang candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane atiku
Besok kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red

Lirik Lagu:

YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW


My love
I'll never find the words, my love
To tell ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91452
Bookmark and Share