AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, Kalsium sangat diperlukan untuk anak-anak dalam masa pertumbuhannya. Sebaiknya anda ti ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/516
Comments: 0/0
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku, yen njaluk dipethuk
Wancine jagone kluruk
Aku budal methuk kowe karo teklak-tekluk

Ra sabar atiku
Kudu-kudu ndang ketemu, karo seliramu
Terong alit sing tak anti
Rino wengi kangen iki, mugo dadi jampi

Tak sawang kembang netramu, wong ayu
Koyo ketok nyimpen rindhu
Prasasat kesiram madu
Nalikane ono rangkulanmu

Ning pertelon pungkruk
Nganti sprene ora biso, tak lalekake
Saben kelingan sliramu
Aku nunggu ono kene, nganti tekan sore



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lami ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 15959
Bookmark and Share