AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini kita bahas tempat wisata bagian Indonesia Timur, yaitu Kepulauan Raja Ampat, Papua. Kepulau ... Read More »
Published: Wed, 17 Aug 2022 - 23:40:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/154
Comments: 0/0
Lirik Lagu PINGAL (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu PINGAL (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PINGAL (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

PINGAL
By: Ngatmo Mbilung


Piye (piye), sing jelaske karo wongtuwo
Wis ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali (nglali), kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu (ning atimu)
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke
Turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo (wong liyo)

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang


Ibarat esuk mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke
Turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan
Ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan
Ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83655
Bookmark and Share