AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 01:11:13
Random News
Banyaknya PHK dari perusahaan secara besar-besaran sekarang ini, memang membuat prihatin sebagian or ... Read More »
Published: Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/1194
Comments: 0/0
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning ngepang
Gegancangan tak rindek saka kadohan
Sarwa ngoceh dheweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok aja ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwekke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute gendho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Syarat Ikut Acara TV Uji Nyali Trans7 Masih Dunia Lain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Syarat Ikut Acara TV Uji Nyali Trans7 Masih Dunia Lain

Yang suka seram-seram pasti sering nonton acara tv yang satu ini, yaitu Uji Nyali Masih Dunia Lain di Trans7. Bagi saya memang menarik, karena siaran langsung atau live nya. Yang bikin penasaran itu s ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 68594
Bookmark and Share