AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Salah satu amalan yang wajib dilaksanakan oleh perempuan muslimah adalah mengenakan Jilbab (menutup ... Read More »
Published: Thu, 26 Mar 2020 - 13:56:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/178
Comments: 0/0
Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full)


Lk:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kalimantan
Bantal guling tak sayang-sayang
Nganti koyo wong kedanan

Pr:
Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Lk:
Saben dino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Pr:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun


Pr:
Aduh pak e mak e aduh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Ning tanah sebrang

Pr:
Aduh pak e mak e aduh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Ning tanah sebrang

Lk:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan


Lk:
Saben dino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Pr:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun


Pr:
Aduh pak e mak e aduh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Ning tanah sebrang

Pr:
Aduh pak e mak e aduh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Ning tanah sebrang

Lk:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan


Lk:
Saben dino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Pr:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Tak enteni yen mase purun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ... Read More »
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak ng ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 15677
Bookmark and Share