AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Dikisahkan,pada suatu hari seorang wanita tua diwawancarai oleh seorang wartawan dalam sebuah acara ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 11:09:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 91/704
Comments: 0/0
Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
Tansah kelingan siro wong bagus

Aku ora bakal lali
Naliko sliramu pamit bali
Udan deres sing njalari
Nganti aku mantep jroning ati

Pring kuning dadi saksi
Ono ngemplak deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti
Yen pring kuning
Gawe kangen ning ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G

TAKDIR


Dihempas gelombang
Dilemparkan angin
Sekisah kubersedih kubahagia
Di indah dunia yang berakhir sunyi

Langkah kaki di dalam rencanaNya
Semua berjalan dalam kehendakNya
Nafas hidup ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39383
Bookmark and Share