AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ceritanya lagi bolak-balik baca artikel yang ada di google, ehh ga sengaja ketemu artikel yang menar ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 11:09:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/14453
Comments: 0/8
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
Tansah kelingan siro wong bagus

Aku ora bakal lali
Naliko sliramu pamit bali
Udan deres sing njalari
Nganti aku mantep jroning ati

Pring kuning dadi saksi
Ono ngemplak deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti
Yen pring kuning
Gawe kangen ning ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (8)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 05:09:42]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert price</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 11:31:07]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg cost</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 16:36:32]
<a href="http://meclizinel.top/">order meclizine 25mg</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 02:57:01]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 10:27:34]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25mg pills</a>
View All Comments on Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43159
Bookmark and Share