AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: AJURING ATI Laraning atiku Bareng krungu ngendikamu Koyo-koyo ri marung Sing ... Read More »
Published: Wed, 08 Jan 2020 - 09:07:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/162
Comments: 0/0
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
Anane mung kelingan sliramu

Opo jenenge wong gandrung
Ngalor ngidul anane mung linglung
Banyu bening disobo yuyu
Tansah eling sliramu wong ayu

Nimas wong manis
Kepiye roso atimu
Ati iki ra biso lali
Tresnaku ra biso den selaki

Bungah rasane atiku
Yen biso klakon nyanding sliramu
Rino wengi tak impi-impi
Nganti kiamat bakal tak lakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung ... Read More »
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

... Read More »
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32742
Bookmark and Share