AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini kita bahas tempat wisata bagian Indonesia Timur, yaitu Kepulauan Raja Ampat, Papua. Kepulau ... Read More »
Published: Wed, 08 Jan 2020 - 09:07:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/565
Comments: 0/0
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
Anane mung kelingan sliramu

Opo jenenge wong gandrung
Ngalor ngidul anane mung linglung
Banyu bening disobo yuyu
Tansah eling sliramu wong ayu

Nimas wong manis
Kepiye roso atimu
Ati iki ra biso lali
Tresnaku ra biso den selaki

Bungah rasane atiku
Yen biso klakon nyanding sliramu
Rino wengi tak impi-impi
Nganti kiamat bakal tak lakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 11279
Bookmark and Share