AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Indera penglihatan atau Mata merupakan salah satu daya tarik seseorang, terutama buat wanita yang me ... Read More »
Published: Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 256/256
Comments: 0/0
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ngelarani
Tatu uwis mari, ora arep baleni
Nimas aku uwis ora sudi

Wis sabendinane, mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah, kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwis gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

...

Rungokno kangmas
Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Critoku karo kowe uwis tak rampungi

Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki

Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku uwis ora sudi
Orasah bali aku uwis ora sudi




Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56866
Bookmark and Share