AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah sebelumnya MUI sempat mengeluarkan fatwa yang membuat bingung sebagian besar masyarakat Ind ... Read More »
Published: Fri, 17 Jan 2020 - 19:43:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5829/6453
Comments: 0/17
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak pacoban
Iki awan opo bengi
Kebangeten uripku iki

Lk:
Duh Gusti paringo margi
Gesang kulo badhe kados pundi
Benjang kulo tumut sinten
Bapak Ibu sampun mboten wonten

Pr:
Tabah-tabahno atimu
Gusti tansah ono ing sandhingmu
Mbesuk kowe bakal mulyo
Kanthi dalan kowe adol sworo

Lk:
Opo pancen wis nasibku
Urip iki tanpo bopo ibu
Nelongso jroning batinku
Aku dadi bocah yatim piatu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (17)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 17:24:46]
<a href="http://meclizinel.top/">buy antivert online cheap</a>
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 02:37:59]
<a href="http://meclizinel.top/">cheap meclizine 25 mg</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 14:34:42]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine 25 mg without prescription</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:05:08]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25 mg online</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 08:18:36]
<a href="http://meclizinel.top/">buy antivert pills</a>
View All Comments on Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 31912
Bookmark and Share