AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah Anda termasuk orang yang mempercayai konsep soulmate dan karena hal itu sampai saat ini anda ... Read More »
Published: Fri, 17 Jan 2020 - 19:43:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/192
Comments: 0/2
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak pacoban
Iki awan opo bengi
Kebangeten uripku iki

Lk:
Duh Gusti paringo margi
Gesang kulo badhe kados pundi
Benjang kulo tumut sinten
Bapak Ibu sampun mboten wonten

Pr:
Tabah-tabahno atimu
Gusti tansah ono ing sandhingmu
Mbesuk kowe bakal mulyo
Kanthi dalan kowe adol sworo

Lk:
Opo pancen wis nasibku
Urip iki tanpo bopo ibu
Nelongso jroning batinku
Aku dadi bocah yatim piatu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:38:24]
zithromax 500mg over the counter: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">buy zithromax</a> zithromax 500 without prescription
https://zithromaxproff.com/# zithromax tablets for sale
zithromax coupon cheap zithromax zithromax 500 mg lowest price online
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 17:24:21]
zithromax 500mg: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">zithromax 500 without prescription</a> zithromax 250 mg tablet price
http://zithromaxproff.com/# cheap zithromax pills
View All Comments on Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33715
Bookmark and Share