AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mimpi adalah bunganya tidur, ini kata kebanyakan orang lho. Sebenarnya mimpi bisa terjadi karena ki ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1451/1563
Comments: 0/7
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti, nimas, ora ono liyane

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung, mikirne sliramu
Cahyaning rembulan, kalah klawan esemmu
A-amung nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki
Bakal kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (7)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 18:28:41]
<a href="http://meclizinel.top/">purchase meclizine pill</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 12:37:42]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25mg for sale</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:41:00]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25mg pills</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 14:27:02]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25mg sale</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 11:45:37]
<a href="http://meclizinel.top/">order meclizine 25 mg without prescription</a>
View All Comments on Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76374
Bookmark and Share