AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sepertinya musim kemarau akan segera datang, yang mana identik dengan hawa yang panas. Dan pastinya ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/114
Comments: 0/0
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kang edipeni

Poro putri sami lenggah
Jejer katon rapi
Yen sinawang nganti
Koyo kontes widodari

Poro priyo lenggahe, rodo adoh sak wetoro
Uthak-uthik, lirak-lirik
Mesam-mesem, ngguya-ngguyu
Sajak arep mundhut, lagu

Sinten niku lenggah pojok
Ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake
Koyo ono sing di wedeni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah ja ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48526
Bookmark and Share