AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Metode perawatan ratus vagina kini semakin banyak di temui di salon-salon atau spa-spa yang khusus m ... Read More »
Published: Tue, 24 Dec 2019 - 08:08:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/231
Comments: 0/0
Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO TELES


Yen awan, aku ra doyan mangan
Yen bengi, turu tansah klisikan
Sing tak pikir, rondo teles etan dalan
Dadi manten sepasar, kok wis pegatan

Kutut manggung, pawukir asmorondono
Atiku bingung, singtak pikir ra rumongso
Udan deres, ing mongso ketigo
Rondo teles, tansah katon ing netro

Loro bronto, disuntik ora tumomo
Loro kangen disuntik kok malah nemen
Loro rindu, dijamoni malah ngelu
Biso mari yen kowe dadi bojoku

Turu jam pitu, ketok-ketoken pipimu
Turu jam wolu, ketok-ketoken janggutmu
Turu jam songo, ketok-ketoken dadamu
Turu jam siji, lampu terus tak pateni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 59539
Bookmark and Share