AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah anda termasuk pencandu BBM an dan SMS an, hati-hati karena kemungkinan besar anda akan terpen ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 12/992
Comments: 0/2
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

Roso tresno ing batin
Ora tego
Rino wengi
Sliramu mung tansah mbedho ati

Mongko sedyaku atiku kepingin
Leladi sliramu
Yen tan biso aku lilo
Ing ngluluh bantholo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
prionfiff [Tue, 15 Jun 2021 - 14:28:36]
<a href=http://gcialisk.com>cheapest cialis[/url]
prionfiff [Mon, 14 Jun 2021 - 10:51:23]
<a href=https://clomidset.com>clomid online overnight[/url]
View All Comments on Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96392
Bookmark and Share