AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mengenai shalat kafarat (mengqodlo sholat lima waktu) adalah kebiasaan yang dilakukan oleh beberapa ... Read More »
Published: Fri, 10 Jan 2020 - 08:30:58
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/169
Comments: 0/0
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Naliko maju perang, ing jaman jepang
Sliramu, paring usodo

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir, omahku ning ndeso

Nganti jaman saiki, kang wis tentrem
Siro kangmas, tak goleki
Soko Sragen nganti tekan, Boyolali
Siro kangmas, ono ngendi

Yen wis sedo
Pusarane, arep tak tabur, wangi kembang melati

Ngitungi jaman
Ing Parangtritis, kanggo ngelipur ati
Mung sliramu
Tansah kumanthil, ono ing netraku

Bebasan priyo sewu, ora biso
Ngganteni, siro wong bagus

Runtiking ati
Koyo ngenteni
Godong garing
Sing pating gumliyak



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sa ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 59840
Bookmark and Share