AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Seperti yang telah kita ketahui sebelumnya, kulit berminyak dapat memicu berbagai masalah kulit sepe ... Read More »
Published: Mon, 02 Mar 2020 - 17:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 179/296
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tresno
Nganti-anti, kaduwung impenku

Kolomongso raketemu
Sapandulu, katon ing netraku
Ayem adem, pangrasaku
Jebulane, kedurung lamunku

Abot nandang lelakonku
Lagi gedhe tresno, kok mbok tinggal lungo
Opo mung ngono
Kowe sih prasetyo, isih biso tak percoyo

Saking gede katresnanku
Nganti sliramu, tak arep balimu
Ojo kesuwen, lungamu
Sak pandurat marekke atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48764
Bookmark and Share