AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PACOBANING URIP Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak ... Read More »
Published: Mon, 02 Mar 2020 - 17:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 196/379
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tresno
Nganti-anti, kaduwung impenku

Kolomongso raketemu
Sapandulu, katon ing netraku
Ayem adem, pangrasaku
Jebulane, kedurung lamunku

Abot nandang lelakonku
Lagi gedhe tresno, kok mbok tinggal lungo
Opo mung ngono
Kowe sih prasetyo, isih biso tak percoyo

Saking gede katresnanku
Nganti sliramu, tak arep balimu
Ojo kesuwen, lungamu
Sak pandurat marekke atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46309
Bookmark and Share