AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Yang lagi ngetrend nih sis, terutama dikalangan wanita karena mereka memang lebih perhatian dengan p ... Read More »
Published: Fri, 01 Jan 2021 - 05:35:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1008/1478
Comments: 0/38
Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang)
By: Happy Asmara


Sumilir angin wengi
Kang tumetes
Anambahi kangen ku
Sansoyo gedi

Titipen rindu iki
Sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe


Sliramu siji
Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo
Tekaning mati

Panyuwunku kanggo riko
Jogo tresno nisun
Sayang aku tulus
Tresno sliramu, uuu


Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (38)
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 02:11:50]
ed pumps <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">real cialis without a doctor's prescription</a> - drug medication
enusaDuff [Fri, 17 Sep 2021 - 18:59:14]
<a href=http://buyplaquenilcv.com/>Plaquenil</a>
Ovedden [Fri, 17 Sep 2021 - 11:43:11]
https://buyplaquenilcv.com/ - Plaquenil
Hedunlide [Fri, 17 Sep 2021 - 05:31:16]
<a href=https://buyzithromaxinf.com/>Zithromax</a>
TerryBiree [Thu, 16 Sep 2021 - 18:19:05]
ivermectin usa <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin</a> - cost of ivermectin pill
View All Comments on Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93481
Bookmark and Share