AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak wanita mengabaikan masalah bau pada daerah kewanitaannya. Padahal jika di biarkan, itu bisa m ... Read More »
Published: Fri, 01 Jan 2021 - 05:35:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1447/1528
Comments: 0/7
Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang)
By: Happy Asmara


Sumilir angin wengi
Kang tumetes
Anambahi kangen ku
Sansoyo gedi

Titipen rindu iki
Sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe


Sliramu siji
Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo
Tekaning mati

Panyuwunku kanggo riko
Jogo tresno nisun
Sayang aku tulus
Tresno sliramu, uuu


Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (7)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 05:45:24]
<a href="http://meclizinel.top/">buy antivert 25 mg generic</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 15:09:59]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg uk</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 17:21:39]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg tablet</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 03:28:23]
<a href="http://meclizinel.top/">generic meclizine 25 mg</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 14:25:16]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25 mg online cheap</a>
View All Comments on Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78448
Bookmark and Share