AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak fakta seputar shampo yang belum banyak diketahui orang. Meskipun tidak sedikit mitos tentang ... Read More »
Published: Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/161
Comments: 0/0
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora nate gelo, ra nate kuciwo
Yen suloyo, jo lali lho, piye janjine

Lha iki, sarunge jagung
Pancen nyoto, abote tan do diroso
Watone kelakon, biso guyub rukun
Manunggal, lahir batine

Senadyan munggaho gunung
Mudun jurang, tanpo petung
Mung nyatane ngono, prasetyane ati
Bungah susah, podo dilakoni

Lha iki, sarunge jagung
Luwih abot, tinimbang kang bondo dunyo
Kae bebasane, sarung jagung
Jarene, abot tresnane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 77035
Bookmark and Share