AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Para wanita, biasanya merasa risih dan terganggu penampilannya saat memakai baju singlet atau youcan ... Read More »
Published: Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 645/989
Comments: 0/0
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora nate gelo, ra nate kuciwo
Yen suloyo, jo lali lho, piye janjine

Lha iki, sarunge jagung
Pancen nyoto, abote tan do diroso
Watone kelakon, biso guyub rukun
Manunggal, lahir batine

Senadyan munggaho gunung
Mudun jurang, tanpo petung
Mung nyatane ngono, prasetyane ati
Bungah susah, podo dilakoni

Lha iki, sarunge jagung
Luwih abot, tinimbang kang bondo dunyo
Kae bebasane, sarung jagung
Jarene, abot tresnane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 82038
Bookmark and Share