AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SOKO OPO ATIMU Dalane cerito aku ro kowe Wis akeh tantangane Urip bareng karo ... Read More »
Published: Fri, 05 Aug 2022 - 05:32:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 151/273
Comments: 0/0
Lirik Lagu SATRU 3 (Kok Gething Aku) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu SATRU 3 (Kok Gething Aku) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SATRU 3 (Kok Gething Aku) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

SATRU 3 (Kok Gething Aku)
By: Mamnun Ft Cimbrut


Yen ono masalah
Iso ngomong apik apik sayang
Ojo terus ngilang gawe atiku bimbang
Rodo dewasa sitiklah ngapurane yen aku salah
Tresnoku ora berubah yo mung kowe aku pasrah

Masalah sepele iso dadi gede
Yen aku ro kowe iseh mikir egone dewe
Wis cukup sayang baliyo pulang
Bersamamu kukan tenang

Ko gething aku Ko gething aku
Tegone kowe ninggalke aku
Pas sayng sayangnge
Naliko tresno wis kadung jeru

Ko gething aku Ko gething aku
Opo pancen wis dadi nasibku
Balimu tak tunggu
Aku kangen esem lan guyumu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 77311
Bookmark and Share