AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tak hanya rambut yang menjadi mahkota wanita ada bagian lain dari tubuh wanita yang menjadi daya tar ... Read More »
Published: Thu, 11 Jun 2020 - 07:44:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 128/277
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SAYANG KOWE By Safira Inema


Udan rintik-rintik, langite mendung
Pelangi pelukismu aku
Udane soyo deres, nambahi kangenku
Kelingan, manise esemmu

Opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu, tak ukir ning ati
Gede roso tresnaku, mung kanggo sliramu
Sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setyo ngenteni
Tak suwun kowe, biso jogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54792
Bookmark and Share